A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja (Szociáldemokraták) átadta a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjének a megbízóleveleket, és a párt választmánya elfogadta a 3x8 címet viselő választási programot - közölte a párt ügyvezető elnöke, kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel.

Árok Kornél közleménye szerint a Szociáldemokraták országos koordinációs bizottsága és választmánya a Pest megyei Inárcson tartott háromnapos értekezletet, ahol a választmány egyhangúlag megerősítette, hogy mind a 106 egyéni választókörzetben önállóan képviselik a baloldal értékeit a 2014-es országgyűlési választáson.

Hozzátette: a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás című programot a párt február elejére tervezett kampánynyitó nagygyűlésén mutatják be.

Közölte, a választmány támogatta és elfogadta Schmuck Andor pártelnök korábbi javaslatát, amelynek megfelelően "a kormányzópárt által alamizsnaként biztosított kampányfinanszírozási támogatást a párt a rászorulókra, szegényekre fordítja, és erre szólítja fel a többi ellenzéki pártot is".

Forrás: MTI / polusonline.com