Már elérhető a KULTKIKÖTŐ teljes nyári programja. Egy hónap múlva indul az idén 10 éves KULTKIKÖTŐ nyári évada. A Balatonföldvár mellett most Balatonbogláron és Balatonfenyvesen is megnyitó összművészeti rendezvénysorozat színházi előadásokat, könnyűzenei koncerteket, kiállításokat, filmvetítéseket és családi programokat kínál.


A szervezők a sokszínűségre törekedve a legkülönfélébb műfajokból válogatták ki a minőségi produkciókat - legyen az vígjáték, képzeletszínház, monodráma, rock- vagy swingkoncert, operett vagy tangóopera. 

Az elmúlt 10 évben a KULTKIKÖTŐ magas színvonalú programjaival a Balaton kulturális kínálatának egyik meghatározó tényezőjévé vált; ehhez méltó születésnapi szezont terveznek minden helyszínen. 

A KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves elsősorban a kisgyerekes családokat várja bábszínházi előadásokkal, de felnőtteknek szóló kamaraszínházi produkciók is szerepelnek műsorán. A balatonboglári két helyszín különböző jellegű, változatos programmal várja az érdeklődőket: a Kápolna Színpad ingyenes könnyűzenei koncertekkel, a Művelődési Ház udvarának nagyszínpada színvonalas színházi előadásokkal, kisebb színpada gyerekeknek szóló előadásokkal és koncertekkel. Balatonföldváron egy saját produkció bemutatójával indul a nyár, majd az ország számos pontjáról és határon túlról érkező társulatok, együttesek színes kavalkádjával folytatódik. A KULTKIKÖTŐ teljes programja már elérhető a www.kultkikoto.hu weboldalon. 

Kiadó: Összpróba Alapítvány

Forrás: MTI