Várhatóan ítélet születik szerdán a Gödöllői Járásbíróságon annak a volt fociedzőnek az ügyében, aki rávette 10 éves tanítványát, egy kisfiút, hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük.
A férfi 2008 szeptemberétől dolgozott a domonyi általános iskolában, mint futballedző és koordinátor. Az edzéseken későbbi áldozata, egy akkor 10 éves kisfiú is rendszeresen részt vett. A vádirat szerint 2009 nyarán közeledett először tanítványához, arra kérte őt az egyik edzés után, hogy maradjon a sportpályán. A többiek lassan elmentek, ők pedig egyedül maradtak. A férfi behívta az öltözőbe a fiút, ahol meztelenül várt rá. Amikor a gyerek belépett az ajtón, éppen törölközött. Arra kérte a kisfiút, hogy kézzel elégítse ki.

“A vádlott, miután izgalmi állapota egyre jobban felfokozódott,megkérdezte a kiskorú sértettől, hogy látott-e már férfit elélvezni. A kiskorú sértett azon válaszára, hogy nem látott és nem is szeretne ilyet végignézni, a vádlott a kiskorú sértett előtt önmagát kielégítve egy törölközőbe ejakulált” – áll egyebek mellett a vádiratban.

A férfi figyelmeztette a gyereket, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről, mert ha mindez kitudódik, mindketten bajba kerülhetnek. A kisfiú hallgatott.

Eltelt három hét, és a férfi ismét arra kérte a diákot, hogy – a múltkorihoz hasonlóan – elégítse ki őt az öltözőben. A gyerek nem ellenkezett, és – ahogy a hivatalos tájékoztatásban áll – szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, a vád szerint körülbelül tíz alkalommal.

A vádiratból egyébként kiderül az is, hogy a férfi korábban Svájcban élt, ahol – egyebek mellett – szexuális zaklatásért négy évet kapott, majd kitiltották az országból.

Forrás: propeller.hu