Válogatott kegyetlenséggel három hónapig kínzott egy huszonéves fiatalembert egy 17 éves lány és két 21 éves fiatal Szegeden, a Csorba utca egyik tízemeletes panelházának első emeletén. 
A fiatalkorú K. P. V.-t, K. R. M. -et és K. D. N-t - aki a lakás tulajdonosa - szombaton helyezte egy hónapra előzetes letartóztatásba a bíróság - számolt be az esetről a delmagyar.hu.

A delmagyar.hu az előzetes letartóztatásban lévő lakástulajdonos lány édesanyjának szerette volna feltenni kérdéseket az országos botrányt kiváltó üggyel kapcsolatban. Kétszer beszéltek vele, egyik alkalommal negyedórán keresztül. Sok minden szóba került, ahhoz azonban nem járult hozzá, hogy szavait közöljék. Nagyon megviselte az eset, szerinte a sajtóban megjelentek egy része valójában nem úgy történt.

Az ügyészség közleménye szerint a fiatalembert november 13-a és november 24-e között még dolgozni sem engedték el. Fakanállal, bottal, üveggel vagy ököllel ütötték. Az ügyészség tájékoztatása szerint nemiségében is megalázták, a vállát pedig késsel megszúrták. Arra is kényszerítették, hogy a saját vérével átitatott papírt egye meg, illetve a vizeletéből innia, a székletéből és cigarettacsikkből is ennie kellett. A hátát több helyen öngyújtóval égették meg, csikket nyomtak el a testén – áll az ügyészség közleményében. A három fiatalt szombaton egy hónapos előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

A delmagyar.hu megtalálta a megkínzott fiú Facebook-profilját, a közösségi oldalon a lakástulajdonos lány ismerősei között volt tegnap is. A fiú legutóbb szeptember elején válaszolt azoknak, akik születésnapján köszöntötték őt, azóta viszont nem találtak bejegyzést tőle. Kiderült az is, hogy Szegeden járt iskolába, és egy szegedi céget jelölt meg munkahelyeként.

 A lap úgy tudja, bántalmazására úgy derült fény, hogy meg tudott szökni a lakásból, és szólt a rendőröknek.