A férfit késelés miatt akarják elkapni a baranyai zsaruk.
A rendőrök az alábbi közleményt adták ki: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat Pintér Sándor ellen.

A 48 éves férfi 2016. november 14-én a délutáni órákban Pécsett, a Liget utcában egy házban bántalmazta, majd egy késsel megszúrta az ott lakó férfit, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Az eddigi információk alapján a férfi a Mecsek-oldali elhagyott ingatlanokban, illetve a saját maga által épített hajlékokban rejtőzködhet. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki."

A férfiról az alábbi fénykép áll rendelkezésre:
A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, de jelentkezhet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen is.