Balfról tűnt el egy 16 éves fiú, még hétfőn: iskolába indult, de sem oda, sem haza nem érkezett meg.
Édesanyja szerda reggel az Önindítóban beszélt az esetről és sok mindent elmondott a gyerekről és az eltűnésről, ami más szülőknek is fontos lehet. A gyermek ugyanis rengeteget szorongott, sosem szeretett iskolába, közösségbe járni, barátai sem voltak. Mikor hétfőn reggel eltűnt, megölelte édesanyját, amit ritkán tett meg.

Aznap este - mikor már rég otthon kellett volna lennie, egyetlen sms-t küldött az édesanyjának: "Jó éjszakát." a fiú szülei egyébként elváltak, de jó a kapcsolat közöttük. A Srácot többen is látták sopronban, de nem tudni, mi van vele, hol tölti az éjszakáit, ugyanis sem barátja, sem olyan ismerőse nincs, akihez mehetne és egyáltalán nem bulizós típus.

November 21-én hétfő reggel elindult az iskolába, ám oda nem érkezett meg. A fiút azóta nem lehet elérni, tartózkodási helye ismeretlen. Otthonából farmerben, bordó-kék keretes szemüvegben és egy szürke kapucnis kabátban távozott, melyen fehér minta volt.

UPDATE:

Az eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook csoportban jött a jó hír, hogy épségben előkerült B. Dávid, a család köszöni a segítséget és a rengeteg megosztást.