Szexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem.
Szexuális ajánlatot tettek neki, miután azt visszautasította, gumikesztyűben tapogatták több testrészét is - ezt állítja két mentősről egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány az orvosoknak nem jelezte a zaklatást, csak egy nappal később mondta el a nevelőotthonban társainak és nevelőjének.

A Blikk információi szerint a mentőautó egyszer állt meg útja során, miközben a fiatal lányt kórházba szállították, mégpedig azért mert a betegnek hánynia kellett. Megvárták míg újra szállítható állapotba nem kerül, majd folytatták útjukat a kórház felé. Ahogy az autót vezető sofőr, úgy az ápoló is ártatlannak vallja magát. Védője elmondta, a kötelező vizsgálatok kivételével egy betegéhez sem nyúlt hozzá. "Védencemnek soha semmilyen ilyen jellegű ügye nem volt, amióta a mentőknél dolgozik. Főiskolára járt, hogy még nagyobb tudással lássa el a munkáját, amit hivatásának tekint a mai napig. Azt mondta, hogy soha nem nyúlt egy betegéhez sem, természetesen a vizsgálatokat leszámítva" - mondta a lapnak az ápoló védője, dr. Féja András. űű