Barbara a Pesten Hallottam csoportban osztotta meg történetét.Bejegyzése szerint aznap a 7 éves fiával együtt utazott a 196A jelzésű járaton.
Mikor a rákospalotai Beller Imre utcai megállónál jártak, az anyuka egy pillanatra lelépett a buszról, hogy helyet adjon a leszállóknak. Arra azonban nem gondolt, hogy mi történik ezután.

Az anya előtt ugyanis becsukódott az ajtó, úgy hogy a gyereke fennmaradt a buszon. 
Barbara ezután pánikba esett és kiabálni kezdett a sofőrnek, integetett és táskájával a kezében próbált rohanni a busz után. A sofőrt azonban ez nem érdekelte.


Továbbhajtott, pedig még a kisfiú is odament hozzá, hogy álljon meg, mert az anyukája lent maradt és sírva fut a busz után.A buszvezető azonban megrántotta a vállát és hajtott tovább. 
"Miután odament a sofőrhöz a fiam, és szólt, hogy legyen szíves megállni, mert az anyukám lemaradt, és itt fut a busz után sírva, a sofőr megvonta a vállát és továbbhajtott, pedig amikor beértem a buszt a pirosnál, kinyithatta volna az ajtót" -írta Barbara a bejegyzésében.
  
A kisfiút azonban egy utas megszánta és a következő megállónál leszállt vele, hogy bevárja az anyukáját.A nő és a gyerek is nagyon rémültek voltak, így rendkívül hálásak voltak az ismeretlen utas segítségéért.-írja a Bors.

A lapnak az anyuka elmesélte, hogy aznap hajnali 4-ig nem tudott aludni.Azonban nagyon büszke az elsős kisfiára, akit már az óvodában felkészítettek az ilyen esetre és ezt ők otthon is alaposan átbeszéltek. De azt nem hitték, hogy mindez élesben is megtörténik.
Az eset után az anyuka panaszt tett a Budapesti Közlekedési Központnál.A nő a Borsnak arról beszélt, hogy tisztában van vele, hogy nem szabályos két megálló között megállni a busznak, de nagyon kiakadt a sofőr érzéketlen viselkedésén.

Barbara bejegyzése után a közösségi oldalon rengeteg negatív komment érkezett, sokan negatív élményeiket írták le az ominózus járaton.

Forrás: borsonline.hu, ripost.hu