Mikulás-akcióval hívta fel a közlekedők, elsősorban a gyermekek figyelmét a szabályos közlekedésre a CSMRFK Balesetmegelőzési Bizottsága.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága december 6-án, Mikulás-akcióval hívta fel a közlekedők, elsősorban a gyermekek figyelmét a szabályos közlekedésre. Immáron a hagyományos látogatás során, elsősorban a balesetben megsérült gyermekek megajándékozása volt a cél.

Szerencsére napjainkban egyre kevesebb az ilyen beteg az osztályokon fekvők között, így a gyermekkórházban és a gyermekklinikán jutott minden lábadozónak meglepetés. Látogatásuk során az egyenruhások a mikuláscsomagba, édesség mellett láthatósági mellényt formáló kulcstartót is tettek, ezzel hívják fel a figyelmet a „látni és látszani" elv fontosságára. A kis lábadozókat a szabályos közlekedéssel kapcsolatos jókívánságokkal és tanácsokkal is ellátták.

A rendőr Mikulás, mintegy kétszáz gyermekkel találkozott az intézményekben. Köszönetképpen pedig jutott csomag a gyógyulásukban nagy szerepet játszó orvosoknak és ápolóknak is - írta a police.hu.