Nem volt rádiója, ezért nem tudott időben segítséget kérni az a taxisnő, akit vasárnap hajnalban támadtak meg a pécsi belvárosban.
Egy nagyobb társaság hagyta helyben az öt gyerekes taxisnőt, majd a segítségére siető taxist és autóját is összerugdosták – írja a borsonline.hu.

A taxis nő a napokban lépett be Euro 900 taxistársaságba, mivel még nem szerelték be autójába az URH rádiót nem tudott segítséget kérni, ezért csak egy kollégája sietett segítségére, akire ekkor támadtak a fiatalok, akik nemcsak a taxisokat verték, hanem egymást is. Úgy tudjuk, az egyik autóban is kár keletkezett.

Nem tudni, hogy a taxisok mennyire sérültek a támadásban, az elkövetőkről egyelőre annyit tudni, hogy meszesi fiatalok voltak a támadók. A rendőrség három járőrautóval vonult a helyszínre, ahol órákig helyszíneltek. A Baranya Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint nem taxis támadás volt, lapunk információja szerint a megtámadott taxisok nem tettek feljelentést, mert félnek, nehogy újra rájuk támadjanak az elkövetők.