Horrorbaleset Veszprémben: ittas fiatalak felváltva vezettek egy Opelt, amely felett végül elveszítették az irányítást. Az egyik fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hónapokkal később meghalt.
Jogerősen három év börtönre ítélték azt a fiatalembert, aki még 2014 májusában két társával ült részegen a volán mögé. A fiatalok felváltva vezettek, holott mindannyian ittasak voltak, ráadásul egyiküknek jogosítványa sem volt. Egy alkalommal teljesen irányíthatatlanná vált a kocsi és többször egy betonkerítésnek ütköztek. Az egyik fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy ez év augusztusában elhunyt.

– A Veszprémi Járásbíróság halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés, jármű önkényes elvételének bűntettében és járművezetés tiltott átengedésének vétsége miatt V. Krisztiánt két év négy hónap szabadságvesztésre ítélte, amit a törvényszék három évre felemelt. A fiatalt négy évre eltiltották a vezetéstől. A járművezetés tiltott átengedése vétsége miatt H. Dánielt 200 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották, amit helyben hagyott a másodfokú bíróság.