Megszüntette az egy hónappal ezelőtt elrendelt előzetes letartóztatását és házi őrizetbe helyezte a bíróság azt a fiatal nőt, aki november elején Zuglóban autójával halálra gázolt egy gyalogost, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.
A végzés szerint a gyanúsítottnak a házi őrizetben nyomkövető eszközt kell viselnie. Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a hirado.hu-nak elmondta, hogy a nő az ismételt meghallgatásán megbánta tettét.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 25 éves nő november 7-én Zuglóban luxusautójával halálra gázolt egy idős férfit, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök két órával később, egy szépségszalonban találták meg, ahol éppen műszempillát csináltatott. Az elfogása után elvégzett gyorsteszt kokain fogyasztására utaló eredményt hozott.

A hirado.hu értesülései szerint korábban már folyt ellene büntetőeljárás kábítószerrel visszaélés miatt. A korábban éttermeket üzemeltető, fitnesz-körökben ismert nő ellen jelenleg halált okozó közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt folyik a nyomozás.