A Rex Kutyaotthon Alapítvány ebben az évben is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kampányát, amelynek keretében decemberre barátságos menhelyi kutyákat és macskákat lehet befogadni.
Az alapítvány az újpesti állatotthonában, a Rex Állatszigeten várja mindazokat, akik szívesen töltenék egy négylábú családtag befogadásával, megismerésével az ünnepeket - olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az adventi időszakban befogadott kutyák és macskák mellé az újdonsült gazdák hasznos ajándékokat is kapnak, sőt a hazaszállításban is segítenek nekik az állatvédők a Rex Állatsziget 25 kilométeres körzetében, illetve annak érdekében, hogy az új jövevény mihamarabb a család teljes jogú tagjává válhasson, az örökbefogadókat Rex Kutyaiskola-bérlet is várja.

Évekkel ezelőtt azzal a szándékkal indította el a programot az alapítvány, hogy otthont találjon a menhelyen élő állatoknak. A rendkívüli örökbefogadási akció keretében az elmúlt öt évben eddig több mint 100 kutya és macska talált gazdára.

Jelenleg több mint 150 kutya és macska él a Rex Alapítvány állatotthonában, az újpesti Rex Állatszigeten.

A kampány keretében gazdára váró állatok fényképes és szöveges "bemutatkozása" megtekinthető az alapítvány honlapján.

MTI