Két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el szerdán a fővárosban, akiket drogkereskedelemmel gyanúsítanak - közölte a rendőrség. Korábban több lap is arról számolt be, hogy a rendőrök és a TEK-esek egy újlipótvárosi étteremre csaptak le, innen vittek el több embert.
A rendőrök és a TEK műveleti egysége a XIII. kerületi Csanády utcában, egy szórakozóhelyen fogott el egy 46 éves albán férfit - közölte a rendőrség.

A rendőrök a XII. kerületi Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében egy autóban fogták el a másik, szintén 46 éves albán férfit és a vele utazó 35 éves nőt. A megalapozott gyanú szerint a fővárosban rendszeresen árultak kábítószert.

Korábban a Blikk azt írta, maszkos rendőrök csaptak le egy vendéglátó helyre a Csanády és Pannónia utca sarkán, ahonnan több embert is kihoztak.  

Valószínűleg albán nemzetiségű embereket vittek el, méghozzá két főt - tette hozzá akkor a 24.hu helyszínről bejelentkező munkatársa. Azt írták, hat TEK-es is jelen volt, állítólag kábítószert kerestek, a bejáratnál is a TEK gépfegyveres embere áll.

A megadott címen a 24.hu szerint a Kánaán Bisztró működik.