Bár ítélethirdetésre készült a bíróság, végül csak december 2-án mondják ki a verdiktet a darnózseli darálós gyilkosság néven elhíresült ügyben. Ismeretes: K. Judit gyógytornásznő eltűnt, az asszony férjét később őrizetbe vették, azzal vádolják, hogy megölte, majd feldarabolta és ledarálta feleségét.
Az asszonyból 38 darab, 1-2 centis maradvány került elő. Sokáig úgy tűnt, hogy a védelem áll győzelemre, hiszen mivel a halál oka nem állapítható meg, ezért az sem bizonyítható, hogy gyilkosság történt.

Ám az ügyészség reményei szerint a közvetett bizonyítékok zárt láncolata is elég lehet a férfi elítéléséhez. Ezúttal az ügyészség húzott elő egy ütőlapot a pakliból. Felolvasták két, különösen védett tanú minősítést kapó személy vallomását. Az 1. számú tanú elmondta: látta, amint a vádlott, N. János egy réten valamit kiszór egy nagy zsákból.

Később ezen a réten találták meg K. Judit maradványait. A 2. számú tanú pedig arról számolt be, hogy a gyilkosság napján éjjel fél 2-kor látta, hogy N. János házában ég a villany, a férfi pedig valami nehéz csomagot vonszol a füstölő felé.

Forrás: borsonline.hu