Ismét összeomlott egy balliberális toposz! Az összeomlás olyan nagyot szólt, hogy belezakkantak mind. Azóta is kuss van, egyelőre még arra sem futja nekik a kábulatban, hogy – a korábbi szokásaikhoz híven – elkezdjenek hazudozni, ferdíteni, relativizálni. Az meg külön öröm, hogy padlóra küldő pofánrúgást nem máshonnan, mint Nyugatról kapták.
Orbán Európa vezető személyisége, megkerülhetetlen tényező, aki irányt mutat, akire figyelni kell, és akit egyre többen követnek. Ma Orbán Viktor Európa első és legfontosabb embere. És ezt most nem mi mondtuk, hanem egy igazi politikai szaktekintélynek számító nyugati médiaműhely.

Orbán Viktor vezeti ugyanis a Politico című folyóirat a „28 legfontosabb európai” listáját. Most először készült ilyen összeállítás, amely azt jelenti, hogy a magyar miniszterelnök ráadásul első az elsők között.

A listára olyanok kerülhetnek fel, akik vitathatatlanul meghatározó módon „alakítják, felrázzák és felkavarják” a kontinenst, akik a tisztségükön túllépve irányítják magukra a figyelmet. 

Orbán listára kerülése és első helye azért is tett végképp taccsra a balliberális megmondóembereket, mert még azt sem mondhatják, hogy a listára kerülni szégyen. Merthogy nem sokkal mögötte egy bevándorlókat támogató német csoport is ott szerepel például.  

A napnál is világosabb immár minden épeszű ember számára, hogy megdőlt az a naponta szajkózott ostobaság, hogy Orbán nem fontos, hanem megvetett ember Európában, akit már senki sem vesz komolyan. A lista épp az ellenkezőjére megdönthetetlen bizonyíték: Orbán fontos ember Európában, akit mindenkinek komolyan kell vennie. Utálni meg igazából csak irigyei utálják, akik bár vannak szép számmal, valójában azért összességében egy törpe minoritás itthon és külföldön egyaránt.

Törpe, de hangos minoritás. Na, most kegyetlenül pofánrúgták őket, így egy ideig nehéz lesz hangoskodniuk…

Forrás