Vadállatokként estek egymásnak a fiatalok Pécsett: egy szórakozóhelyről kidobott banda mindenkinek nekirontott, aki az útjukba került.
Az egész pedig egy ártatlan felvétellel indult, de még a taxisok sem úszták meg a dulakodást. – Fontos tisztázni: nem mi, a taxisok lettünk agyonverve, hanem a 8 fős társaság mindenkinek nekiesett. Így történt ez velem is, miután szóltam, hogy az éppen akkori áldozatukat ne a motorháztetőmön verjék. Erre válaszul egy öklöst kaptam, ami a számat érintette – mesélt az esetről Kálmándy-Pap Kinga, aki öt gyermeket nevel egyedül, az eset után még attól is tartott, hogy hazáig követik.

A banda egyébként nem ismeretlen a zsaruk számára: a verekedőket hetente vitték el a rendőrök, a helyiek most azt remélik, hogy ez pontot tehet az ügy végére. – A szórakozóhely előtt egyébként vagy 8–10 taxis állt, sajnos mindegyikük elillant, amikor segítségre lett volna szükség. Egyedül egy 26 éves, pár hónapja taxizó srác segített, akinek viszont a kocsija bánta bátorságát – fűzte hozzá Kinga.