Évekig arra kényszerítette saját lányát egy Hajdú-Bihar megyei férfi, hogy aludjon vele egy ágyban. Ilyenkor szexuálisan is közeledett hozzá. 
A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vádirata szerint egy férfi élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akivel együtt nevelték közös gyereküket. A férfi gyakran fogyasztott alkoholt. Ilyenkor részegen sokszor megütötte az asszonyt és a gyereket is bántotta.

Az asszony nem tett feljelentést a férje ellen. Mivel nem ment orvoshoz és a gyereket sem vitte el, látlelet sem készült a sérüléseikről.

A pár kapcsolata öt évvel ezelőtt teljesen megromlott. Gyakran veszekedtek, sőt, az is előfordult, hogy összeverekedtek. A férfi ebben az időszakban kezdett el szexuálisan közeledni a gyerekéhez.

Az első ilyen alkalomra 2011-ben került sor. Ezután rendszeresen molesztálta, amikor berúgott.

2011 decembere és 2012 májusa között a gyerek édesanyja a munkaidejének beosztása miatt több éjszaka nem volt otthon, májustól októberig pedig csak a hétvégén járt haza. Az apa ebben az időszakban aludt először együtt saját lányával.

A férfi kihasználva, hogy egyedül voltak, a 9 éves sértettel több alkalommal közösült - olvasható a vádiratban.

Az asszony és a gyerek 2012 őszén elköltözött otthonról, egy másik településre. Úgy egyeztek meg, hogy a férfi külföldi és vidéki munkái miatt akkor viheti a gyereket láthatásra, amikor otthon tartózkodik és van ideje, így ettől fogva a lány és az apa nem rendszeresen találtkoztak.

2013-ban és 2014-ben a kislány körülbelül egy-két havonta találkozott az apjával, aki akkor közeledett felé szexuálisan, amikor két-három havonta kettesben maradtak a férfi házában.

A kislány 11 éves korában fogta fel, hogy édesapja mit tesz vele. Ettől kezdve nem akart bemenni a férfihez, sőt találkozni sem akart vele, de az édesanyja erőltette a kapcsolattartást.

2015 nyarán öt éjszakát töltöttek együtt a férfi házában.

Amikor kettesben voltak a lánynak rendszeresen közösülnie kellett az apjával.

A kislány félt tőle attól, hogy apja megveri, ezért senkinek sem beszélt az évek óta tartó szexuális bántalmazásáról, a férfi ugyanis erre kérte – olvasható a vádiratban.

A pedofil férfi ügyét december 8-án tárgyalja a Debreceni Törvényszék.