Ismeretlen tettes után nyomoz a Győri Rendőrkapitányság Pannonhalmi Rendőrőrse, miután 2016. november 19-én 14 óra körül Veszprémvarsányban, az Ady Endre utcában az illető szándékosan elgázolt egy gyalogost. 
A motoros az utcában túl gyorsan hajtott, mire egy járókelő a sebességkorlátozó táblára mutatott, hogy felhívja a figyelmét arra, lassítania kellene. Erre válaszul a sofőr megfordult motorjával, elgázolta gyalogost, aki az árokba esett és súlyos sérüléseket szenvedett. A motoros ezután elhajtott.

A motor egy nagyobb méretű, kék színű krosszmotor volt, sofőrje pedig kék és narancssárga bukósisakot, valamint motoros-dzsekit és kék színű nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen motorosról, járművéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Pannonhalmi Rendőrőrsön (9090 Pannonhalma, Petőfi út 8/b.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.