Ilyenkor az ember újra elkezd hinni a csodákban.
Jó tett helyébe jót várj – tartja a közmondás, és egy 50 éves Attila nevű férfi így is cselekszik, ugyanis többször keresett már munkát egy Facebook csoportban, s most ő ajánlotta fel a rászoruló családoknak a segítségét.

Olvasónk hívta fel figyelmünket a tizenkétéves ikerlányait nevelő devizahiteles hajléktalanra, aki szobafestést, tapétázást, parkettázást, de akár gyerekfelügyeletet és kerti munkákat is vállal, két-három havonta szokott a nyilvános csoportba írni lehetőség reményében.
Így kért segítséget Attila /Fotó: Facebook

Ám a mai nap a hozzá hasonló hátrányos helyzetben levő, segítségre szoruló családoknak ajánlotta fel támogatását: 5000 Forint értékben szeretne élelmiszert vásárolni nekik jövő héten vasárnap.

Mivel neki sincs sok, amiből adni tud, ezért eredetileg egy családot tervezett, azonban a csoport tagjai több százan ajánlották fel, hogy ők is segíteni szeretnének és mindössze nyolc óra leforgása alatt egy kisebb mozgalom alakult ki.

Attila ezért úgy döntött, összefog mindenkivel, aki hozzá hasonlóan segíteni szeretne és privát üzenetben megszervezi a nagy közös bevásárlást, ahol a felajánlók és a rászorulók együtt választhatják ki, mit szeretnének adni a másiknak.

Mire mondják azt, hogy karácsonyi csoda, ha nem erre?
És így ajánlotta fel ő azt, hogy másokon segít /Fotó: Facebook

Annak, aki segíteni szeretne vagy éppen rászoruló, ide kattintva megtalálhatja a Facebook csoportot.