Egyelőre 30 napos előzetesét tölti a Gyorskocsi utcában T. Petra, akit azzal gyanúsítanak, hogy november 7-én kölcsönbe kapott luxusautójával elgázolt egy idős bácsit Zuglóban, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
A fiatal nő, aki a tragikus baleset előtt egy étteremláncot üzemeltetett, hiába van azonban rácsok mögött, láthatóan gondot fordít "kinti életére" is.

Pár nappal az előzetesbe kerülése után, miután Facebook oldalát gyűlölködő kommentek százai lepték el, letiltotta oldalát. Alig néhány nap telt azonban el, máris újra megjelent a Facebookon, igaz, azokat a posztokat, ahol korábban a kommentek többsége volt, kitörölte.

Teljesen érthetetlen azonban, mi célja volt ezzel, hiszen T. Petra hivatalosan nem is internetezhet a rácsok mögött. Így aztán az is lehet, hogy egyik rokonát vagy ismerősét kérte meg arra, hogy töröljék, illetve újra aktiválják oldalát.
Pórul járt azonban, az oldalt ugyanis újra megtalálták a dühös emberek, akik nem restek újra gyalázni a gázolót. "Az elmúlt napok alatt ideírt kommentek törlésével nem jár együtt a feloldozás...." - írta egyikük, a többiek szimplán "drogos gyilkosnak" nevezik.

Újabb fordulat az ügyben másfél hét múlva várható, akkor derül ki ugyanis, hogy meghosszabbítják-e a gázoló előzetes letartóztatását.