A rendőrség több személyt is előállított a csütörtöki nap folyamán.


Egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután Hajdúnánáson, a Nyíregyházi úton. A helyszínre a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket – közölte a katasztrófavédelem.

Két személygépkocsi ütközött össze Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában tegnap késő délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket.

Lesodródott az útról, majd átszakította egy lakóház kerítését egy személygépkocsi csütörtökön késő este Derecskén, a Köztársaság úton. Az ütközés következtében a lakóház gázórája is megsérült, ezért a gáz szivárogni kezdett. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig egy vízsugár készenlétbe helyezésével biztosították a helyszínt. Az autóban ketten utaztak. Egy utast a mentőszolgálat kórházba szállított. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Liftbe szorult öt ember késő este Debrecenben, a Bem téren. A debreceni hivatásos tűzoltók liftkulcs segítségével kiszabadították a bent rekedt utasokat.

Tetten ért gyanúsítottak

A rendőrség tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek kettő súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.