Szerdán sem maradtak feladat nélkül a megyei rendőrök.


Ahogy arról szerdán beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt a 4-es főúton, Szolnoknál november 24-én kora reggel. A rendőrség arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint, haladása során egy kisteherautó vezetője a jármű tempomat berendezésének beállítását végezte menet közben, mely tevékenység elvonta a figyelmét és áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő teherautóval, ami ettől keresztbe fordulva állt meg az úton. A vétlen jármű mögött közlekedő nyergesvontató nem tudta kikerülni az előtte keresztbe álló gépjárművet és nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval Kenderes belterületén november 24-én 20 óra 30 perc körül, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. Az intézkedés során megállapították, hogy a gépjárművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért a rendőrök a jogsértőt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.