Az elmúlt 24 órában történt.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. november 23-án elfogtak egy 56 éves kállósemjéni lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki, mivel a lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án intézkedés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 43 éves nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án Mátészalka és Kocsord közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 20 éves kocsordi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.