Eszméletvesztésig verte egy 55 éves kiskunfélegyházi férfi 60 éves jászszentlászlói ismerősét, amiért az féltékenységében fültövön vágta egy sörösüveggel, miután az táncolni kezdett közös ismerősükkel.

Verekedésről érkezett bejelentés a kapitányságra az egyik kiskunfélegyházi büféből július 10-én este.

Amikor a rendőrök megérkeztek, egy férfi már a padlón feküdt eszméletlenül és vérző fejjel. A mentősök kórházba vitték a sérültet, a rendőrök nyomozni kezdtek.

Lefoglalták a büfé biztonsági kamerájának felvételét, ami rögzítette a történteket: két férfi együtt iszogatott, amikor belépett egy nő, akit mindketten ismertek. A nő köszönt nekik, majd táncolni kezdett egyikükkel. A másik férfi féltékenységében fogott egy sörösüveget és fültövön vágta a táncolót.

Az ütés nem volt nagy erejű, de riválisa rendkívül felháborodott miatta, ezért elvette a támadótól az üveget és fejbe vágta vele, majd fejen is rúgta eszméletlenül fekvő ivócimboráját.

A verekedőkkel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki mindkettejüket. A kiskunfélegyházi rendőrök a napokban befejezték a vizsgálatokat, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték el az ügyészeknek - írja a Police.hu.