Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 25 éves kömlői férfi.


A Hevesi Rendőrkapitányság fogolyszökés vétség gyanúja miatt folytat eljárást Váradi Péter ellen – tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens. Mint megtudtuk: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves Váradi Péter idén november 1-én 18 óra 40 perc körül a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd a házi őrizet helyéül kijelölt lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

Tekintettel arra, hogy a férfi már néhány nappal korábban is megszegte házi őrizetének szabályait, így elfogását követően a hatóság előterjesztést fog tenni a férfi letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható Váradi Péter tartózkodási helyével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hevesi Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 112-es központi segélyhívó számot.