A Kishatár úton volt szükség a tűzoltók segítségére. Ügyeleti hírek keddről. 

Két személygépkocsi ütközött össze egy bevásárlóközpont parkolójában Debrecenben, a Kishatár úton tegnap a déli órákban. Az egyik jármű ajtaja annyira megrongálódott, hogy a sofőr nem tudott kiszállni. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel kinyitották az ajtót, majd elvégezték a jármű áramtalanítását – tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Elektromos rokkantkocsival borult az árokba egy mozgáskorlátozott ember kedden délután Püspökladányban, a Széna téren. A helyi hivatásos tűzoltók a kézi erővel kiemelték a sérültet, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.

Eltört az esővíz-elvezető csatorna egy 10 emeletes társasház épületében tegnap késő délután Debrecenben, a Csapó utcán. A kiszivárgó víz egy elektromos kapcsolószekrénybe folyt, ami füstölni kezdett. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, az áramszolgáltató szakemberei pedig áramtalanították azt a hiba elhárításáig. A társasházból az áramszünet miatt kilenc lakó lakosságvédelmi intézkedés keretein belül rokonoknál töltötte az éjszakát.

Két tettenérés, tíz előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy súlyos és kettő könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.