Békéscsabán, Orosházán és Újkígyóson balesetnél helyszíneltek, Sarkadkeresztúron és Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. 

Szombaton három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget – írja a police.hu.

Békéscsabán, az Árpád utcában 13 óra körül egy garázsból kitolató nő ütközött személygépkocsijával a szemközti háznak. A 62 éves nő, aki könnyebben megsérült, feltehetően rosszul lett a manőver közben.

Egy órával később Orosházán, a Huba utcában egy személyautóval közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy gyalogos-átkelőhelyen kerékpárját toló nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Újkígyóson, a Petőfi utca és a Kossuth utca kereszteződésében 16 óra 15 perc körül két személygépkocsi balesetezett. Az egyik jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombaton. Először 18 óra körül Sarkadkeresztúron, a Sugár úton ellenőriztek egy sarkadi személygépkocsi-vezetőt. A férfi lehajtott az útról és egy lakatlan ház kerítésének ütközött, a balesetben nem sérült meg.

Ezután 19 óra 15 perc körül Gyulán, a Széchenyi utcában állítottak meg egy helyi autóst. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrjárőrök elvették a jogosítványukat és büntetőfeljelentést tettek ellenük.