A két fiatal cigit kért egy férfitől, amikor azonban nem adott, brutálisan nekiestek, és majdnem belefojtották a 40 centi vízbe.


A két tini éppen Szerencsen sétálgatott, amikor összeakadtak egy férfivel, aki bepiálva hazafelé sétált. A gyerekek cigit kértek a férfitől, amikor pedig az nem adott, a fiatalok brutálisan nekiestek:

Először csak követték és mocskolódtak, utána viszont, ahogy beérték, ütni és rúgni kezdték, majd egy vízzel teli árokhoz rángatták, ahol 40 centis iszapos sárba nyomták a fejét és felváltva ráálltak.

A férfi hiába rúgott és kapálódzott, hiába, a fiatalok folyamatosan a víz alá nyomták, és hol a csípőjét, hol a fejét taposták bele a sáros vízbe. A férfi életét vélhetően az a gyalogos mentette meg, aki éppen arra sétált, és kiszúrta mit művelnek a gyerekek.

A férfi ekkor rájuk szólt, és abbahagyták az életveszélyes kínzást.

Bár a férfi túlélte a kegyetlen támadást, súlyosan megsérült: a feje szétrepedt, több helyen zúzódott a teste és több bordája is eltört. Korábban a fiúk egyikét 5, másikukat 4 év javítóintézetre ítélték, de most fellebbeztek, szerdán állnak bíróság elé – írja a Bors.