Az elmúlt három napon egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.


A police.hu tájékoztatása szerint november 7-én délelőtt Kálló és Verseg között haladt gépkocsival egy 26 éves nő, amikor a kanyarban a járművel megcsúszott, majd az árokba és onnan vissza az úttest szélére pördült. A baleset következtében a sofőr megsérült.

Az elmúlt három napon további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei november 6-án délelőtt intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 55 éves férfit, akiről az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a rendőrhatóság december 29-ig a járművezetéstől eltiltotta. Ugyanezen a napon a bátonyterenyei rendőrök az esti órákban ellenőriztek egy 21 éves gépjárművezetőt. Az intézkedés során a hatóság tagjai megállapították, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, valamint őt a Salgótarjáni Járásbíróság 2022. február 11-ig a járművezetéstől eltiltotta.

Mindkét sofőr ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.