A gyanúsított egy tiszagyendai családi házból ellopott tárgyakat rejtette el az ágyában. A karcagi egyenruhások lefoglalták a bűncselekményből származó értékeket.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt folytat nyomozást egy 28 éves tiszagyendai lakos ellen – olvasható a police.hu-n.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy december 29-én 6 óra és 13 óra között bement egy tiszagyendai lakóházba, ott kutatást végzett. A házból motoros fűkaszát, televíziót, hangfalat és kéziszerszámokat tulajdonított el. A terhelt a bűncselekmény elkövetése után hazatért otthonába, majd a két csíkos szatyornyi lopott tárgyat és a televíziót az ágynemtartójába rejtette, míg a fűkaszát a padlásán dugta el.

A rendőrök a bűncselekmény tudomásra jutásától számított néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az ellopott értékeket az egyenruhások kutatás során megtalálták és lefoglalták, azokat a tulajdonosnak az eljárás későbbi szakaszában visszaadják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek