Órákig tartott a helyszínelés szombat éjjel az 5412-es út Jánoshalma és a borotai bekötő út közötti szakaszán, ahol letért az útról, fának ütközött és kigyulladt egy személyautó. A gépkocsiban egyedül utazó húszas éveiben járó férfi a járműben égett.

A tragédia este fél tíz körül történt, amikor információink helyszíni szerint a Csávoly felől Jánoshalma felé tartó Mazda eddig tisztázatlan körülmények között áttért a bal oldali sávba, majd az árokba hajtott és egy fának csapódott.

Az ütközés erejét mutatta, hogy a gépkocsi motortere kettészakadt, az autó azonnal kigyulladt, és teljesen kiégett.

A helyszínre érkező jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Információink szerint a gépkocsit egy a húszas éveiben járó férfi vezette, aki a járműben égett.

A baleset áldozatának holtestét éjfél után emelték ki a összeégett roncsok közül a tűzoltók, a rendőrségi helyszínelés és vele párhuzamosan a katasztrófavédelemi műveleti szolgálat vizsgálata órákig tartott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett félpályán haladt a forgalom. A tragédia pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek