Mindkét jogsértőt előállították és kihallgatták az egyenruhások.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek - tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval Jászladány belterületén december 28-án 11 óra körül, amikor a járőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a Dabasi Járásbíróság 2022. február 3-ig eltiltotta a sofőrt a járművezetéstől. A rendőrök előállították a jogsértőt a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 25 éves budapesti lakos ellen, akit december 28-án a délutáni órákban ellenőriztek a rendőrök. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járőrök előállították a férfit a helyi rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek