Engedély nélkül vezető sofőrökkel, körözött személyekkel, tolvajjal és tiltott határátlépővel szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A megye rendőri állománya 2021. december 14-én három engedély nélkül vezető sofőrrel, illetve egy tulajdon elleni szabálysértést elkövető férfival szemben intézkedett. A szabálysértőket a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A miskolci és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az M3-as autópályán – a geleji pihenő térségében – az Emődi Autópálya Alosztály munkatársai 2021. december 14-én 17 óra 45 perckor egy férfit igazoltattak. Az egyenruhások a férfiról megállapították, hogy afgán állampolgár. Mivel a személy magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, így vele szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, illetve két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés pedig tizenhét esetben jutott a rendőrség tudomására.