Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 19-én Kisvárdán elfogtak egy 30 éves férfit, aki ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 19-én Tiszabezdéden elfogtak 21 éves tornyospálcai lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a férfi ellen elfogatóparancsot adott ki, mert a jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 19-én elfogták A. A. 31 éves nyírkarászi lakost, miután bejelentés érkezett, hogy besurrant egy nyírkarászi lakóházba, ahonnan háztartási berendezéseket, és egy mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a férfit lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nagykállói lakost 2021. december 19-én. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek