Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 21-én Fényeslitkén elfogtak egy kisvárdai lakost. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2021. december 21-én Nyíregyházán elfogtak egy hernádnémeti lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Miskolci Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Miskolci Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a 25 éves férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő 17 éves fiúval szemben 2021. december 21-én Nagykállóban. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 17 éves fiút engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek