Egy teherautót is menteni kellett: villanyoszopnak ütközött, miután megcsúszott az úton.

Az úttestre dőlt egy tíz méteres fűzfa kedd hajnalban Komádiban, a Toldi utca végében. A település önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszínen.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit is fakidőléshez riasztották a debreceni Panoráma útra. Az egység láncfűrész segítségével távolította el a forgalmat akadályozó fát.

Megcsúszott az úton, majd villanyoszlopnak ütközött egy teherautó Hajdúdorogon, a Nagy Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A teherautó vezetője nem sérült meg a balesetben.

Csőtörés miatt fél méter magasan állt a víz egy családi ház pincéjében kedden délelőtt Debrecenben, a Mókus utcában. A városi tűzoltók búvárszivattyú segítségével eltávolították a vizet.

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház egyik szobájában Debrecenben, a Türr István utcában kedden délben. A helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Kigyulladt egy melléképület egyik helyisége kedd délután Nyíradonyban, a Malom utca végében. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.
 
Négy bűnöző rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg két külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nem történt – összegezte a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek