A férfi ellen két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság.

A 38 éves férfi október 23-án 18 óra és október 24-én 18 óra között bement egy helyi családi házba, és onnan elvitt ötven kilogramm tápot, két üveg szeszes italt, karórákat, valamint egy fémdobozban gyűjtött ötforintos érméket. A rendőrök a begyűjtött adatok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak - számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság.

Ugyanez a férfi november 5-én napközben bement egy másik zagyvarékasi, általa ismert család otthonába, és az előszobában lévő gázpalackot levágta a tűzhelyhez rögzítő csőről, majd elindult vele kifelé a házból. Az udvaron azonban összefutott az éppen hazatérő sértettel, aki felszólította ismerősét, hogy tegye le a gázpalackot. A jogsértő a zsákmányt önként visszaadta a tulajdonosnak, majd távozott a helyszínről. A rendőrök előállították és ezen bűncselekmény kapcsán is gyanúsítottként kihallgatták a zagyvarékasi férfit.

A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek