A hajdúhadházi Városnapi Kosárlabda Gálán polgármesteri elismerésben részesült az 1997. óta működő Hajdúhadházi Kosárlabda Klub elnöke, Grubisics Zsolt.


Ugyanakkor polgármesteri elismerő oklevelet vehettek át a klub edzői, Walke Károly, Győri Béla, Pécsi Lajos, Balogh Balázs és Tugyi Benjámin. 

Csáfordi Dénes polgármester az elismerések odaítélése kapcsán a következőképpen fogalmazott:

Nagyon jó érzés volt egykori tanítványaimnak és csapattársaimnak megszorítani a kezét és megköszönni, hogy tovább viszik, amit 24 éve, lelkes helyi fiatalok elindítottunk, hogy kiváló sporteredményekkel öregbítik Hajdúhadház jó hírét, s tanítják és nevelik a hajdúhadházi fiatalokat.

A Kosárlabda Gálán a hajdúhadházi klub minden játékosa ott volt és dobott. A dobóverseny legjobb dobói díjat és ajándékot kaptak. Fiúk, lányok, Farkasok és Farkaslányok egyaránt.


A gálán a Hadházi Farkasok felnőtt férfi csapata soron következő mérkőzését is lejátszotta Hajdúszoboszló csapata ellen. Győztek! A Farkasok alakulata továbbra is veretlen a megyei bajnokságban.

A játék szüneteiben és a mérkőzést követően Qka MC és Richipí, azaz, az Animal Cannibals, valamint DJ Zales szórakoztatta a kosarasokat és a gála vendégeit.