Kedden balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéssámsonon, Békéscsabán és Békésszentandráson, ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán.

Békés megyében kedden három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu. Békéssámsonon, a Bartók Béla utca és az Attila utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, néhány perccel később Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Temető sor kereszteződésében összeütközött három autó. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett. Békésszentandráson, Fő út és Deák Ferenc utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy gyalogos nőnek és elütötte. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök kedden 15 óra 30 perc körül Orosházán, az Arany János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrjárőrök a 47 éves orosházi férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek