Az elmúlt 24 órában történt.

Lerakódott korom izzott be egy nagyecsedi családi ház kéményében tegnap kora este. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a parázsló részeket. Az ingatlan fűtése más módon nem megoldható, így az ott élő két ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodtak.

Nem tudtak elzárni egy PB gázpalackot egy baktalórántházi családi házban hétfő délelőtt. A konyhában található palackot csőfogó segítségével zárták el a baktalórántházi hivatásos tűzoltók. Az egység az ingatlan szellőztetése után méréseket végzett, további szivárgás nem volt tapasztalható.

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy személygépkocsi a jánkmajtisi Béke utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók drótkötél és egy munkagép segítségével kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet.

Kisodródott egy kanyarban, majd az út melletti árkon keresztül a kerékpárúton állt meg a tetején egy személygépkocsi a 4911-es úton, Kállósemjénnél. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek