A karcagi rendőrök a kamerafelvétel alapján azonosították azt a férfit, aki a lottózóban felejtett pénztárcát zsebre tette.

Egy püspökladányi lakos tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra december 19-én, mert egy helyi áruházi lottózóban felejtette a pénztárcáját, amiben személyes okmányai, valamint több mint 300 ezer forint és 150 euro készpénz volt – olvasható a police.hu-n.

A sértett betért vásárolni az élelmiszerüzletbe is, majd a pénztárnál, a fizetéskor észlelte tárcája hiányát. Azonnal eszébe jutott, hogy a lottózóban felejtette az értéket, azonban ott már hiába kereste, hiszen ismeretlen személy magával vitte.

A bejelentést követően az egyenruhások ellenőrizték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, és a siker nem maradt el. Az egyik rendőr ugyanis felismerte azt a karcagi lakost, aki a bűncselekményt megvalósította. A nyomozók elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a 47 éves férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt beismerő vallomást tett. Kár lett volna tagadnia, hiszen a rendőrök a pénztárcát ruházat-átvizsgáláskor megtalálták, azt a jogos tulajdonosnak visszaadták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek