Ahogy arról beszámoltunk egy férfi csütörtök este, fél nyolc után érkezett a Dózsa György utcai dohányboltba, ahol egy késsel a kezében az eladótól a bevételt követelte. 

A nő átadta a pénztárban lévő összeget, amit az elkövető zsebre tett, majd elmenekült a helyszínről. 

Úgy tudjuk, miután a kasszát rendszeres időközönként ürítik, így mindössze százezer forint körüli összeggel távozott a rabló. 

Az eladó értesítette az eset után a rendőröket, akik nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. 

A rendőrök kutyás egységekkel kutatták át a környező utcákat, de nem találták az elkövetőt. 

A helyszínelés és a nyomrögzítés azonban még a késő esti órákban is tartott.

A rendőrség az eset után felhívást tett közzé, miután az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. Ez alapján a férfi normál testalkatú, körülbelül 160-165 centiméter magas, 20-30 év körüli.


A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon (Hajdúszoboszló Rákóczi utca 4 szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

A helyszínelés fotói: