Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába - tájékoztatta portálunkat kedden Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, négy főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

A rendőrök továbbá felhívják a járművezetők figyelmét, hogy a hideg reggeleken, az utcán vagy az udvaron tárolt gépjárművek ablakai gyakran bejegesedik, melynek hatására a gépjárműből való kilátás jelentősen korlátozódik. Kérünk mindenkit, hogy a napi elindulás előtt mindenképpen szánjanak megfelelő időt a gépjárművek szélvédőinek, oldalablakainak, visszapillantó tükreinek fagymentesítésére, melynek leghatékonyabb módja a különböző jégoldó spray-k, illetve a hagyományos jégkaparó. Fontos, hogy ne csak egy kis részen, illetve foltokban tegyük jégmentessé a szélvédőt, hanem teljes terjedelmében, hiszen csak így biztosítható teljes mértékben a járműből való kilátás, ezáltal a biztonságos közlekedés.