Több baleset is történt a hét első napján. Ügyeleti hírek.

Kigyulladt egy kisteherautó, miután az árokba borult Hajdúböszörmény közelében hétfőn reggel. Az esethez a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kiérkezésére a teherautó teljes terjedelmében lángolt. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet. A járműben hárman utaztak, akik időben elhagyták az autót, így nem sérültek meg – tudatta szokásos ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Derecske közelében egy személyautó az árokba borult, és a tetején állt meg. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntesek vonultak a balesethez, az egyenruhások átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autóból szivárgott az üzemanyag, azt megszüntették az egységek. Személyi sérülés nem történt.

Délután Nyírmártonfalván egy lakóház kéményében izzott a korom. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy kéménykotróval távolították el a parázsló részeket.

Két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Böszörményi úton. A karambolhoz a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az autókat. A két sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Rendőrség: hét elfogás, egy tettenérés


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, négy főt pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.