A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 13-án Nyíregyházán elfogtak egy helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság az 51 éves férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 13-án Kisvárdán elfogtak egy helyi lakost. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a 47 éves férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2021. december 13-án Nyírbátorban elfogtak 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a körözött férfit előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -