Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk egy tragikus és végtelenül szomorú baleset helyszíne volt tegnapelőtt Nádudvar. A baleset áldozatául esett fiatalasszony két gyermeket hagyott hátra. 

Az édesapával történt egyeztetést követően az helyi önkormányzat a szociális rendeletükben foglaltak szerint azonnali támogatást nyújtott a bajba jutott családnak.

Maczik Erika polgármester asszony szignójával a város hivatalos oldala közleményt jelentetett meg, annak érdekében, hogy

aki tudja és szeretné támogatni őket, a családsegítő szolgálaton keresztül megteheti. Amire a családnak elsősorban szüksége van az tartós élelmiszer, illetve kisgyermekápolási szerek, eszközök, mint pl. 5-ös méretű pelenka. Ruhaneműre egyelőre nincs szükségük. Bővebb felvilágosítást a családsegítő szolgálat tud adni az 54/481-935 telefonszámon és a Fő utca 50. szám alatti intézményükben.

További pénzbeli támogatást is szívesen fogadnak. Erre az önkormányzati alszámlára lehet utalni a támogatásokat: 11738149-15373670-10030008 (OTP Bank). Kérjük, közleménybe írják oda: Lovas Attila családjának megsegítésére!

Mindenkinek köszönjük az együttérzést és a támogatást! - zárul a közlemény.