Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. december 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét 2021. december 11-én Bökönyben. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a 20 éves férfit a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 11-én Nyíregyházán intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő tiszalöki lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a 34 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították és őrizetbe vették, az ittas járművezetés elkövetése miatt külön eljárás indult vele szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2021. december 11-én elfogtak egy 28 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen öt körözés volt érvényben, amelyeket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság adott ki. A rendőrök a többszörösen körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.