Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Kedden reggel Püspökladányban, a Rozsnyói utcában egy közel negyven négyzetméteres vályog falazatú, vegyes tetőzetű melléképület égett. A tűz átterjedt a nádfödémre és a nádtetőre is, de a mellette lévő lakóépületet nem érte el. A melléképületben két ember lakott életvitelszerűen, ők az épületet sérülés nélkül el tudták hagyni. A püspökladányi és a berettyóújfalui tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

Hajdúnánáson egy magyar forgalmi rendszámú személygépkocsi árokba csúszott tegnap, az útról lesodródott. A gépjárművezető önerejéből el tudta hagyni a gépjárművet, amit a hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.  

Geszten, a Szabadság utcában egy huszonöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete égett december 21-én. Az épület a lakóházhoz volt építve, de a tűz nem terjedt át rá. A komádi tűzoltók kiérkezéséig az ott lakók a tüzet eloltották. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, és egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Tizenegy embert állítottak elő a rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, tíz külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek