A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő kállósemjéni lakossal szemben 2021. december 15-én Nagykállóban. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 26 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2021. december 15-én Nyírbátorban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 34 éves férfi az általa vezetett járművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 15-én Kisvárdán elfogtak egy 24 éves férfit, aki ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2021. december 15-én Nyírbátorban elfogtak 28 éves encsencsi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a körözött férfit előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek